Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi s bylinkami a sýrem

Hodnocení receptu je 4,5 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 930 kJ /
939 kcal
Bílkoviny21,81 g
Tuky14,85 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 2,01 g
Sůl5,00 g
Sacharidy174,37 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo přepustíme a opékáme na něm gnocchi do červena. Ke konci přidáme nasekané bylinky a dopečeme. Na talíři přidáme strouhaný sýr. Krok 2: Lze i jiný postup: Na másle osmažíme bylinky. Gnocchi klasicky uvaříme podle návodu, do scezených vmícháme bylinky a na talíři doplníme sýrem.

TIP: Jak připravit gnocchi s kuřecím masem a špenátem?

Zveřejněno 5. 6. 2011

Poznámka autorky zizala

Jednoduchá, rychlá a moc dobrá večeře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LAZX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LAZX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

chocolate: Jééé, moc děkuju a mám radost, že chutnalo :-K:-K

Přidávám fotku a velkou pochvalu.Gnocchi opékané na másle s bylinkami (šalvěj, petrželka, bazalka) jsou výborné, všem nám moc chutnalo.Přidala jsem tři plátky jemně pokrájeného pršutu:-8 a sypala jsem parmazánem.
Vřele všem doporučuji:-K.

I mě se receptík moc líbí:-!

Děkuju všem za milé komentáře :-K

1974andrea: jj, taky dělávám, ale tentokrát jsem měla málo šalvěje, musela jsem improvizovat :-8

Dělám podobně,ale s jiným druhem těstovin a pouze se šalvějí,máslem a parmazánem. V Itálii jsem to jedla s raviolami a tortelinami. Velice jednoduché a labužnické jídlo:yes:

Minimalistický recept přesně podle mého gusta :yes::-K.

chocolate: Těším se na fotku :-K

:-p+6:yes:za hezký recept:-*

Jaruško, už vím, co bude na oběd.Šalvěj a máslo je báječná chuť, parmazán a gnocchi mám vždy v lednici.Bod si dovolím dát předem+4.

:-8vyzkouším, určitě:yes::yes:

Tématické fráze:
gnocchi se sýrem, gnocchi recepty, opékané gnocchi, gnocchi recept, gnochi se sýrem, gnocchi syrem, recept gnocchi, gnocchi opekane, italské gnocchi se syrem, gnocchi- recept, gnocchi se zeleninou a sýrem, gnocchi recepty se sýrem, bylinkové gnocchi, recepty gnocchi, smažené gnocchi s kachnou, gnocchi s bazalka, gnocchi funghi, polevka s tortelinami, recept gnocchi se sýrem, gnocchi s máslem a sýrem

Suroviny:
gnocchi, máslo, šalvěj, bazalka čerstvá, tymián, koření oregáno, petrželka hladkolistá, sýr grana padano

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu