Suroviny
Porce: 2 plechy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 085 kJ / 1 932 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,29 g |
| Tuky | 10,20 g |
| Vláknina | 18,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 389,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAv3
Moje poznámka
Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAv3
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 5 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 35 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Pikantní česneková polévka
Merylas před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
kampo di fiori,
mail cartedifiori.it loc:cz,
pizzerie rama,
jaká smetana na pizzu,
pizza rama,
pizza navrch brambory,smetana,
pizza hrubou moukou,
pramburkova pizza,
bramburkove kroužky,
jakou smetanu dat na pizzu,
jakou smetanu na pizzu,
jaká jsou nejlepší kynutá těsta,
jaká mozzarella na pizzu,
hrubá pizza,
těsto na pizzu jako z pizzerie 400 g hladké mouky,
pizza na půl plechu,
pizza s mozzarelou recepty,
mail cartedifiori.it,
bramburkove testo,
pizza navrch brambory a smetana
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
droždí,
mouka hrubá,
rama cremefine,
brambory,
prsa kuřecí,
sýr mozzarella,
rozmarýn,
pepř barevný mletý,
sůl,
olej,
pečící papír
Komentáře (8)
velice nezvyklé ingredience navrch..no,proč ne
každopádně to chce prubnout