Suroviny
Porce: 2 plechy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 085 kJ / 1 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,29 g |
Tuky | 10,20 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 389,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAv3
Moje poznámka
Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAv3
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 4 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 6 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
kampo di fiori,
mail cartedifiori.it loc:cz,
pizzerie rama,
jaká smetana na pizzu,
pizza rama,
pizza navrch brambory,smetana,
pizza hrubou moukou,
pramburkova pizza,
bramburkove kroužky,
jakou smetanu dat na pizzu,
jakou smetanu na pizzu,
jaká jsou nejlepší kynutá těsta,
jaká mozzarella na pizzu,
hrubá pizza,
těsto na pizzu jako z pizzerie 400 g hladké mouky,
pizza na půl plechu,
pizza s mozzarelou recepty,
mail cartedifiori.it,
bramburkove testo,
pizza navrch brambory a smetana
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
droždí,
mouka hrubá,
rama cremefine,
brambory,
prsa kuřecí,
sýr mozzarella,
rozmarýn,
pepř barevný mletý,
sůl,
olej,
pečící papír
Komentáře (8)
velice nezvyklé ingredience navrch..no,proč ne
každopádně to chce prubnout