Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 227 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,43 g |
Tuky | 32,95 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 974 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 94,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Moje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 16 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 20 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
tilapie,
tilapie recept,
obalovaná tilápie,
tilapie po mlynářsku,
tilapie recepty,
tilapie kosti,
smažená tilápie,
tylapie,
tilapie na kmíně,
recept tilápie,
smažené tilápie,
talapie v testicku,
tilápie ryba,
má tilápie kosti?,
ma tilapie kosti,
tylápie v těstíčku,
pečená tilápie po mlynářsku,
tilápie obalovana,
obalované tilapie,
recept na tilapii
Suroviny:
tilapie,
vejce,
olej olivový,
česnek,
mouka hladká,
mouka hrubá,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jani, já dělám těstíčko v podstatě stejně, ale dávám pivo, které ho krásně nakypří. Jinak s pivem vařím nerada, ale tady není vůbec cítit.
Až tento recept mi přišel vhodný k tomu, abych se o něj podělila. Tilapie má sice kosti, ale docela na předvídatelných místech kolem páteře, takže to není jako obírání norské tresky, kdy se člověk pořádně nenají, protože víc plive a snaží se to dělat způsobně a inteligentně...
Jani, bublinky to těstíčko jen udělají nadýchanější, ale na tvém místě (když to nepiješ) bych pro pět lžic taky šampus nebouchala... Myslím, že je možné použít i neperlivé vínko, bílé nebo růžové.
A taky je možné do těstíčka balit jinou rybku, podle vlastní chutě - mám na mysli pangase, kapříka nebo candáta.
Eli, šumivé víno, jo? To je pech!! Mám ráda suché bílé i čevené víno. Šampus ne, co s tím? Jinak hodně, hodně zajímavý recept, jenže tilapie došla
http://www.chovryb.cz/cz/Stranky/Tilapie-nilska.as...