Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 602 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 15,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku si nakrajime na vetsi kosticky nebo mesicky, porek na pulkolecka a dame na panvicku orestovat, ne dohneda, jen zesklovatet.
Krok 2: Pridame na platky pokrajene houby, nechame 2-3 min. orestovat, pak pridame maso na nudlicky a pridame koreni.
Krok 3: Vse hezky promichame, dame malinko vody a dusime kratce.
Krok 4: Mezitim si do misky pripravime zakysanou smetanku, do ni dame 1 lzicku kecupu a rozmackany cesnek, zamichame, dame stranou.
Krok 5: Zatim se masicko dusi, pridame papriku na kostky a mrazenou zeleninku, nechame trochu zmeknout, az je mekka, tak nakonec pridame tu zakysanou smetanku, co jsme si pripravili.
Krok 6: Dame na smes a promichame a povarime asi 5 min. V prubehu vareni samozreme ochutnavame, ci je dost soli a koreni, at ma dobrou chuticku .
Zveřejněno 19. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína podle mého gusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N776
Moje poznámka
Kuřecí čína podle mého gusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N776
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Trdelník...maxi
veverka30 před 49 minutami
Kapustová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 2 hodinami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 4 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 4 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 5 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 5 hodinami
Tématické fráze:
čína z kuřecího nejlepší recept,
nejlepší kuřecí čina,
kuřecí čina video,
čína z kuřecího masa video,
kuřecí maso jako čína,
kureci cina,
nejlepší recept kuřecí čína,
kuřecí čína video recepty,
kuřecí čína podle kuchařů,
top recepty kuřecí čína,
kuřecí čína se smetanou,
čína se zakysanou smetanou,
nejlepší recept na kuřecí čínu,
čína z kuřecího masa s mrazenou zeleninou,
nejlepsi recepty na kureci cinu,
moje kuřecí čína,
nejlepší recept na čínu,
z jakého masa čínu,
kureci cina se mrazenou zeleninou,
čína z kuřecího masa
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
cibule červená,
houby,
paprika čerstvá oranžová,
směs zeleninová mražená,
olej,
smetana zakysaná,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
bujon kuřecí
Komentáře (17)
Ještě pravidla - čárky za slovy ale to rači už nechám býti =D
Takže:před "ale" píšeme čárku....
nevím,co je"rači"
Tak to shrnu:nikdo nejsme dokonalí... nebo taky:zameťme si před vlastním prahem..atd
Hezký den
Miskulida, takové výtky, které se týkají gramatiky, raději píšeme do SZ z důvodu tolerance a toho, že nevíme z jakého důvodu nezvládá autor 100% český jazyk
p.s. ale domů ještě trefím