Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 227 kJ / 1 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,43 g |
| Tuky | 32,95 g |
| Vláknina | 4,73 g |
| Cholesterol | 974 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 94,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Moje poznámka
Tilapie v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l885
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 11 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 20 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 26 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
tilapie,
tilapie recept,
obalovaná tilápie,
tilapie po mlynářsku,
tilapie recepty,
tilapie kosti,
smažená tilápie,
tylapie,
tilapie na kmíně,
recept tilápie,
smažené tilápie,
talapie v testicku,
tilápie ryba,
má tilápie kosti?,
ma tilapie kosti,
tylápie v těstíčku,
pečená tilápie po mlynářsku,
tilápie obalovana,
obalované tilapie,
recept na tilapii
Suroviny:
tilapie,
vejce,
olej olivový,
česnek,
mouka hladká,
mouka hrubá,
sůl,
olej
Komentáře (16)
Jani, já dělám těstíčko v podstatě stejně, ale dávám pivo, které ho krásně nakypří. Jinak s pivem vařím nerada, ale tady není vůbec cítit.
Až tento recept mi přišel vhodný k tomu, abych se o něj podělila. Tilapie má sice kosti, ale docela na předvídatelných místech kolem páteře, takže to není jako obírání norské tresky, kdy se člověk pořádně nenají, protože víc plive a snaží se to dělat způsobně a inteligentně...
Jani, bublinky to těstíčko jen udělají nadýchanější, ale na tvém místě (když to nepiješ) bych pro pět lžic taky šampus nebouchala... Myslím, že je možné použít i neperlivé vínko, bílé nebo růžové.
A taky je možné do těstíčka balit jinou rybku, podle vlastní chutě - mám na mysli pangase, kapříka nebo candáta.
Eli, šumivé víno, jo? To je pech!! Mám ráda suché bílé i čevené víno. Šampus ne, co s tím? Jinak hodně, hodně zajímavý recept, jenže tilapie došla
http://www.chovryb.cz/cz/Stranky/Tilapie-nilska.as...