Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 302 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,44 g |
Tuky | 3,44 g |
Vláknina | 53,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 167,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den předem si uvaříme a naložíme sójové kostky do směsi oleje s kořením.
Krok 2: Brambory nakrájíme na malé kousky a cibuli na drobno. Kysané zelí chvíli povaříme. Do kastrolu dáme oliv. olej a zpěníme cibuli. Po zesklovatění ji posypeme celým balením sladké papriky a mícháme dokud se celá nezbarví do červena. Přidáme naložené kostky, brambory, teplé zelí a zalijeme vroucí vodou. Vaříme do změknutí brambor.
Krok 3: Nakonec přidáme prolisovaný česnek, smetanu a dle chuti zahustíme. Můžeme přidat další koření jako např. směs na guláš, majoránku, kurkumu...
Zveřejněno 20. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójový segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A89O
Moje poznámka
Sójový segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A89O
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 minutami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 16 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 4 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš ze sojového masa,
sojovy gulas,
segedín ze sojového masa,
segedínský guláš s bramborem,
segedínský guláš ze sojových kostek,
segedín ze sojových kostek,
guláš ze soji,
sojový segedýn,
segedínský guláš recept,
segedinsky gulas sojove maso,
sojový segedýnský guláš,
sojove maso segedin,
segedínský guláš se sojovym masem,
segedinsky ze sojového masa,
sojový guláš s bramborem,
sojový guláš recept,
segedinsky gulas,
segedinský guláš ze sojového,
segedýnský guláš ze soji,
sojovy gulas se zelim
Suroviny:
kostky sojové,
brambory,
česnek,
cibule,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
koření
Komentáře (12)
Ale to víte že to vidí... Však autorka půjde do pekla
Zrovna jsem psal komentář k jinému rcp, tak ho kopnu i sem:
Nikdy jsem to nedělal, ale naschvál jsem dal vařit brambory společně se zelím
Ano, brambory se uvaří... Trvá to asi 2x delší dobu a komu nevadí, že každý kousek je sice uvnitř měkký, ale na povrchu tvrdkavý jako nedovařený, tak si možná pošmákne...