Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 128 kJ / 1 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,36 g |
Tuky | 97,25 g |
Vláknina | 24,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 13,35 g |
Sacharidy | 120,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Špekačky narežeme na kolieska, prípadne polkolieska, uhorky na kolieska, papriku na rezančeky, cibuľu na tenké polkolieska, paradajky na kocky. Všetko jemne premiešame.
Krok 2: Prísady na nálev dáme do malého hrnčeka a asi 2 minúty povaríme.
Krok 3: Necháme vychladnúť a zmiešame so zmesou zeleniny a špekačiek.
Krok 4: Necháme dobre vychladnúť v chladničke. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínský rapl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WV6
Moje poznámka
Čínský rapl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WV6
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 49 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
rapl,
cinskej rapl,
rapl salat,
rapl recept,
výborne kecupaci,
čínský rapl salát,
cinsky rapel,
recept na rafaelo podle novotného,
špekáčky podle petra novotného,
salat čínsky rapl,
recept na čínského rapla,
čínský rapl podle pavla novotneho,
cinski jidla,
co je rapl,
čínnský rapl recept,
salát rapl,
recepty petra novotného spekacky,
recept na rapl,
čínský rapl salát ze špekáčků a zeleniny,
recepty z spekacku petra novotneho
Suroviny:
špekáček,
rajče,
paprika čerstvá červená,
okurky sterilované,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
olej,
voda,
cukr,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová
Komentáře (21)
Len si dovolím opraviť meno autora, nie je to recept p. Novotného, on tie recepty iba pozbieral a vydal v knihe. Pozrela som sa opäť do knihy, recept je od pani Niny z Vysočiny.
Slovenštinu mám moc ráda, ale názvy i slovenských receptů tu píšeme česky, pokud vím. A toto je velice známý recept českého herce, který jej nazval Čínský rapl, ne rapel', Terezo. Takhle to nikdo nenajde.