Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,20 g |
Tuky | 148,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 13,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka zapečená na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj8m
Moje poznámka
Panenka zapečená na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj8m
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 29 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 40 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
ratatuj recept,
zapečená vepřová panenka,
vepřová panenka zapečená,
recept na ratatuj,
ratatuj,
recept ratatuj,
vepřové maso s lilkem,
vepřová panenka s lilkem,
panenka v parmazánu,
recepty veprova panenka,
panenka s parmazánem,
vepřová panenka s parmazánem,
panenka s lilkem,
vepřová panenka s ratatouille,
vepřová panenka po italsku,
veprova panenka v parmazanu,
panenka parmazán,
zapecena veprova panenka recepty,
vepřová panenka s ratatuj,
vepřová panenka italsky
Suroviny:
panenka vepřová,
klobása papriková,
lilek,
sýr mozzarella,
sýr parmazán strouhaný,
smetana ke šlehání,
olivy,
koření pizza,
bazalka čerstvá,
olej,
sůl
Komentáře (17)
www.toprecepty.cz/recept/2498-ratatouille/
Jinak co se tyce tohohle receptu...vypada uzasne a pritom uplne jednodusse
Já lilek ráda a rodinku už jsem ho taky naučila jíst právě jako grilovaný s česnekem, takže použiju i tento recept a rozšířím jím náš jídelníček.
Bodík!
Dám sem link na tu naši oblíbenou restauraci, třeba vás jídelníček inspiruje...
Posílám bodíka.
Děkuji za pochvalu receptu a body...