Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 076 kJ / 1 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 335,30 g |
| Tuky | 14,70 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,66 g |
| Sacharidy | 48,31 g |
Postup přípravy
Podáváme s mačkanými bramborami.
Zveřejněno 4. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8kl
Moje poznámka
Kuřecí medová prsíčka s žampióny a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8kl
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 10 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská cibulačka
co.coze před 11 minutami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 minutami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 16 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 24 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 49 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 4 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 4 hodinami
Tématické fráze:
polorajch,
polorajch recepty,
recepty polorajch,
kuřecí maso s rozmarýnem,
žampiony recepty,
kuřecí směs na medu,
kuřecí prsíčka recepty,
polorach,
grilovaná kuřecí prsíčka,
recepty zampiony,
kuřecí na rozmarýnu,
recepty kuřecí maso prsíčka,
kuřecí prsíčka na žampionech,
recepty pollrajch,
kuřecí prsička na kari se žampiony,
recept na kuřecí prsíčka,
kuřecí s žampiony,
kuřecí maso na medu se žampiony,
polorajch vaření,
kuřecí prsíčka se žampiony
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
rozmarýn,
vývar kuřecí,
kečup sladký,
med,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (28)
a jenom vysvětluj..a hezky zgruntu...to mám ráda
jenom jsem myslela,jestli to změní něco zásadního v chuti
ale jak píše výš Maruška,bude to mít aromatičtější chuť
já jsem sušené dostala darem,tak hledám receptíky pro jejich využití..
děkuji
Rebi, já si myslím, že to dost změní chuť, hříbky jsou určitě aromatičtější než žampiony, ale dobré by to bylo určitě taky
když použiju místo žampionů sušené hříbky,stane se něco zásadního