Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 114,85 g | 
| Tuky | 128,12 g | 
| Vláknina | 10,45 g | 
| Cholesterol | 415 mg | 
| Sodík | 936 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 41,23 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na 80 g sádla opečeme na kostky nakrájené maso, pak přidáme nakrájenou cibuli, ochutíme paprikou, protlakem, osolíme opepříme a zalijeme vývarem a pivem. Dusíme.
	Krok 2: Na zbytku sádla osmažíme mouku, zalijeme troškou studené vody, důkladně promícháme a vlijeme k téměr měkkému masu.
	Krok 3: Dusíme dokud nebude maso měkké, pak teprve přidáme pokrájené okurky, mrkev a hrášek, necháme provařit, dochutíme podle chuti a odstavíme z ohně.
Podáváme s chlebem nebo kynutým knedlíkem.
Podáváme s chlebem nebo kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 5. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Znojemská specialita z časopisu Blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGmD
Moje poznámka
					
				
Znojemská specialita z časopisu Blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGmD
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							speciality z vepřoveho recepty, 
						
						
							blesk recepty, 
						
						
							speciality z veproveho masa, 
						
						
							recepty blesk fazolový gulaš s klobásou, 
						
						
							recepty blesk fazolový gulaš s klobásou, 
						
						
							speciality recepty, 
						
						
							speciality z plecka, 
						
						
							speciality pečená masa recepty, 
						
						
							speciality z masa, 
						
						
							časopis blesk, 
						
						
							maminčiny recepty fazolový guláš, 
						
						
							speciality z vepřového masa recepty, 
						
						
							bleskrecepty, 
						
						
							vepřove recepty speciality, 
						
						
							blesk, 
						
						
							speciality z vepřového plecka, 
						
						
							blesk vaše recepty, 
						
						
							znojemska z veproveho, 
						
						
							maminciny recepty hovezi po znojemsku, 
						
						
							speciality z vepřového masa na pive
						
					
						Suroviny:
						
							plecko vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							vývar, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							hrášek sterilovaný, 
						
						
							mrkev sterilovaná, 
						
						
							pivo světlé, 
						
						
							pepř, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (17)
Krom toho vepřové je mnohem stravitelnější, ono je totiž nejpodobnější našemu vlastnímu masu
Zasloužený bod přidávám, z vepřového děláme leccos, tohle nás nenapadlo.