Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin s mangoldem a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A8xp
Moje poznámka
Závin s mangoldem a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A8xp
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 3 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 3 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 7 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 7 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 7 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 8 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 8 hodinami
Tématické fráze:
mangold závin,
slaný závin s mangoldem,
mangold recepty,
závin mangold,
listový závin s mangoldem,
kořen mangold,
kořen mangoldu,
mangold kořen,
mangoldové závitky,
závin s mangolde,
mangold kořeny,
mangold-zavin,
mangold v závinurecepty dnes,
listový mangold,
lístkový koláč s mangoldem,
kuchařka mangold listový,
závin z mangoldu,
robi zavitek se spenatem,
mangold recepty listové těsto,
od babi ci zapecene bagetky
Suroviny:
těsto listové,
listy mangoldu,
cuketa,
cibule,
česnek,
bazalka čerstvá,
sýr niva,
smetana kysaná,
vejce,
sůl
Komentáře (23)
všechno je v ledničce i na zahrádce má babi mangold
ale já jsem zapomněla koupit to lístkové těsto
jsem nemožná
máš další bodík
Škoda, že sa ho u nás pestuje málo.
Andrejka díky za recept, varíš podobne ako ja
Tvoj recept je veľmi inšpirujúci, mne sa tvoj štýl varenia celkovo páči.