Kosmatice
Pod názvem kosmatice se skrývají smažené květy černého bezu v těstíčku, které jsou krásně křupavé. Černý bez roste téměř všude a tak se můžete s chutí vrhnout do přípravy tradiční staročeské pochoutky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kosmatice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Wr
Moje poznámka
Kosmatice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Wr
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 6 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové vafle
Hajecna Katka před 40 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 50 minutami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Guláš staré rančerky
ErikaU před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 1 hodinou
České housky-rohlíky
RadunkaD před 1 hodinou
Jablečná buchta s čokoládovou polevou
snezurka před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 4 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 4 hodinami
Tématické fráze:
kosmatice v těstíčku,
kocmatice,
kosmatice-recept,
kostmatice,
kozmatice,
smažená kosmatice,
kosmatice-recepty,
kostnatice,
recept kostmatice,
kocmatice recept,
smažené kosmatice,
smazeny akat,
recept na smažené kosmatice,
akatovy květ smazeny,
pečené kosmatice,
recrpty,
kocmatice recepty,
recepty-kosmatice,
kostmatice recept,
recept na kocmatice
Suroviny:
květy černého bezu,
vejce,
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
olej
Komentáře (37)
Přidal jsem obrázek smažených akátových květů...
Recept přidávat nebudu, je to na stejné brdo...
To listí (na foto) se nejí!!! Na LABUŽNÍKOVI jsem to pěkně schytal