Suroviny
Porce: 1 Porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,33 g |
Tuky | 0,99 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Risotto chorizo (pikantní chuti)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WPk
Moje poznámka
Risotto chorizo (pikantní chuti)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WPk
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 44 minutami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 10 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 11 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 12 hodinami
Maková náplň
mismi před 12 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 14 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
chorizo,
chorizo recept,
rizoto s chorizem,
chorizo omáčka,
recept na chorizo,
choriz,
chorizo recepty,
chorizo rizoto,
rizoto s chorizo,
čorízo,
co je chorizo,
omáčka chorizo,
co je to chorizo,
chorizo s rýží,
recept chorizo,
albert rizoto chorizo,
rizoto chorizo,
kuřecí rizzoto,
omáčka z choriza,
chorizo na grilování
Suroviny:
klobása,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
cibule,
protlak rajčatový,
omáčka chilli,
rýže,
sůl,
pepř,
olej,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová
Komentáře (13)
erudovaný znamená znalý nebo vzdělaný .. okolo toho pojmu no.
Rizzoto je zajímavé a jistě moc dobré, máme ho rádi s čímkoliv, ale takto připravené ho neznám-dobrá inspirace k vyzkoušení
Děkuji moc
s porku nakrajiš na kolečka a pak opatrně vytlačíš do těch 'úlu'
Recept je hezký a já Ti posílám první bodíček
Takový nesmělý dotaz