Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 824 kJ / 1 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,84 g |
| Tuky | 55,88 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 5,99 g |
| Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L76w
Moje poznámka
Candát v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L76w
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 11 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 18 minutami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 57 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 57 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
candat,
sýrové těstíčko,
candát recept,
candát smažený v těstíčku recept,
ryba v sýrovém těstíčku,
příprava sumce,
ryba v těstíčku,
obalovaný candát,
recept na sumce,
sumec v těstíčku,
ryby v těstíčku,
candát cena,
sumec recepty,
cena candáta,
recepty candát,
testicko na ryby,
recept candát,
recept na candáta,
smažený candát ve vinném těstíčku
Suroviny:
candát,
vejce,
sýr eidam,
mouka hladká,
olej,
sůl,
mléko
Komentáře (11)
Takže ho mám v mrazáku a dost možná se inspiruji tvým receptem, vypadá báječně