Sterilovaný česnekový květ
Mladé stvoly česneku lze použít jako výbornou přílohu a ozdobu. Jsou křehké a mají jemně česnekovou chuť. Protože jejich sezóna je krátká, můžeme je zavařit a používat pak po celý rok.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Moje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Nejnovější recepty
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 28 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 17 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 26 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 45 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
zaštipování česneku,
česnekové stvoly,
sterilizace česneku,
zaštipovani okurek,
jak zavařit česnek,
česnekové výhony,
nakládání křenu,
pěstování česneku,
kdy zaštipovat česnek,
pěstování česneku pro začátečníky,
zaštipování paprik,
česnekový květní stvol,
česnekový stvol,
nakládání okurek bez sterilizace,
výhony česneku,
co s kvetem cesneku,
česnek zaštipování,
sterilovaný křen,
zastipavani cesneku,
česnekové květy-recept
Suroviny:
květ česnekový,
nakladač nova,
mrkev,
cibule,
křen,
koření hřebíček,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koriandr,
tymián,
paprika sušená pálivá
Komentáře (13)
Přidávám je hlavně do číny a třeba i do rizota. Jsou fakt moc dobré
Další řešení je zavařit stvoly do menších skleniček