Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme.
Krok 2: Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem.
Krok 3: Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka.
Krok 4: V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.
Zveřejněno 4. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Moje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 2 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové žebírko sikulské,
sikulské vepřové žebírko,
sikulský vepřový plátek,
sikulsky platek,
sikulské zelí,
sikulský guláš,
sikulská kotleta,
sikulske maso,
sikulské kotlety,
hospodské zelí,
sikulské vepřové,
vepřové po sikulsku,
sikulský kotlet,
sikulské vepřové maso,
vepřové sikulské,
žebírko,
vepřové sikulské žebírko,
sekulské žebírko,
veprove zebírko po sikulsku,
sikulská vepřová
Suroviny:
kotleta,
vývar,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
kmín drcený,
zelí kysané,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (17)
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip
Posílám bodíka.