Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,11 g |
Tuky | 16,85 g |
Vláknina | 47,34 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,35 g |
Sacharidy | 59,26 g |
Postup přípravy
Podáváme nejlépe s tmavým chlebem nebo dlouhozrnnou rýží s pažitkou.
Zveřejněno 7. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový hovězí skoro - guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vm45
Moje poznámka
Hříbkový hovězí skoro - guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vm45
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 55 minutami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 23 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
hribkovy gulas,
hříbkovy dip,
hřípkový dip,
hribkovy dipp,
hříbkový hovězí skoro-guláš,
hribkovy gulas s masem,
guláš hříbkový,
hřibkovi guláš,
dietní hribkovy guláš recept,
recept hříbkový guláš,
hřibkový guláš recept,
hribkovej guláš,
hovězí guláš z hrudího,
postup na hříbkový dip,
omáčka s hovězího hrudího,
hribkovi gulas s masem,
plátky z hovězího hrudího,
hribkovy tatarak,
hřibkový dip recept,
recept z libového hovězího
Suroviny:
maso hovězí,
houba hřib,
cibule,
česnek,
máslo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
pepř,
sůl,
voda,
mouka celozrnná
Komentáře (5)