Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 234 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 4,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 9,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Moje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 1 hodinou
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprova roladka,
ryže s cibulí,
vepřové s rýží,
roláda s rýží,
závitky z bůčku z pořadu prostřeno,
jak osmažit cibulku,
ladův bůček,
rýže na cibuli,
vepřova rolada s riži,
vepřova rolada,
hovězí rolada s riži,
recepty rolada z veprove kyty priloha ryze,
varěná rýže s cibulkou,
vepřové s rýží v troubě,
jak osmažit cibulku do křupava,
veprova pecene s rizi,
roláda s cibulí podle jany remkové,
jak osmažit cibulku do křupava?,
vepřová rolada prostřeno,
česke jednoduche recepty z vepřove plece
Suroviny:
plec vepřová,
rýže,
cibulka,
cibule,
pepř,
sůl,
masox,
olej,
mouka hladká
Komentáře (22)
máte pravdu .. teď už to není jen o vaření, ale o otm, jak se ty lidi vzájemně shazují ... a kritizují jenom sami sebe - osobnost, a ne to, co uvaří ...
moc dobré je nasypat na maso s rýží a cibulí ještě sušené houby, pouze namočené, ne tepelně zpracované a teprve poté sbalit do roládky.
Jinak jo je to tuctový, ale dobrý
Při tom tohle není vůbec špatné jídlo, naopak