Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 109 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,06 g |
Tuky | 62,88 g |
Vláknina | 23,35 g |
Cholesterol | 451 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,67 g |
Sacharidy | 105,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KA4Y
Moje poznámka
Vepřová pečeně pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KA4Y
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 14 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 4 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 54 minutami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 1 hodinou
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 4 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
vaříme pro diabetiky recepty,
recepty pro diabetiky,
super jídlo pro diabetiky,
oběd pro diabetika,
jídlo pro diabetiky,
obědy pro diabetiky,
recepty pro diabetika,
dietní vepřová pečeně,
vaříme pro diabetiky,
co vařit pro diabetiky,
oběd pro diabetiky,
večeře pro diabetika,
večeře pro diabetiky,
knedlíky pro diabetiky,
jak vařit pro diabetiky,
vepřová pečeně,
co vařit diabetikovi,
diabetik,
jídla pro diabetiky,
vepřová pečeně recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
kmín celý,
česnek,
brambory,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
zelí kysané,
sůl,
tuk,
cibule,
brambory,
sladidlo umělé
Komentáře (25)
Jenže, co to je platné, když já si ve slevě koupím čokoládu Milka, neschovám ji a pak nevidím ani kostičku
Jinak jo, to je jasný, proto diabetolog ušije dietu každému na míru.
Ještě k DIA výrobkům. U nás zásadně ne!! Cukry v nich jsou nahrazovány tuky a to je taky na prd
Aspoň u nás to tak máme. Jo že má "lepšejší" polovička to silně nedodržuje, neb nad rámec mnou připravené diety si značně "přilepšuje" je věc jiná.
http://clupmi.blog.cz
Pokud měl ale cukr takový, jak píšeš, tak je to určitě v pohodě. Skoro teda. Zkus místo té hrubé mouky použít špaldovku nebo pohankovou mouku. To je jen můj názor, ne výhrada vůči receptu
jo a ještě něco - Jani, ať si Láďa změří cukr i před jídlem a zapíše a pak po jídle, ten rozdíl je významný i pro diabetologa