Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,91 g |
Tuky | 98,50 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Moje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 17 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 3 minutami
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 2 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 8 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 10 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 11 hodinami
Bublanina
alenalentz před 13 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí recepty,
šumavské hovězí maso,
šumavské maso,
šumavské nudličky,
recept hovězí,
recept na hovezi,
sumavske maso recepty,
šumavske roštěnky ryže,
šumavské recepty,
recepty na hovězí,
šumavska roštěna,
sumavske hovezi nudlicky,
hovězí roštěná šumavská,
šumavská hovězí pečeně recept,
recepty hovězí,
šumavské maso recept,
šumavská hovězí roštěná,
sumavske roštěnky,
šumavské kuřecí nudličky,
hovězí maso jižní čechy
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
majoránka,
sádlo,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (19)