Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,91 g |
Tuky | 98,50 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Moje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 5 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 8 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 17 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 56 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí recepty,
šumavské hovězí maso,
šumavské maso,
šumavské nudličky,
recept hovězí,
recept na hovezi,
sumavske maso recepty,
šumavske roštěnky ryže,
šumavské recepty,
recepty na hovězí,
šumavska roštěna,
sumavske hovezi nudlicky,
hovězí roštěná šumavská,
šumavská hovězí pečeně recept,
recepty hovězí,
šumavské maso recept,
šumavská hovězí roštěná,
sumavske roštěnky,
šumavské kuřecí nudličky,
hovězí maso jižní čechy
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
majoránka,
sádlo,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (19)