Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,91 g |
| Tuky | 98,50 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 234 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Moje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 9 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 10 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 11 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 8 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 10 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 12 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 12 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 14 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 14 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí recepty,
šumavské hovězí maso,
šumavské maso,
šumavské nudličky,
recept hovězí,
recept na hovezi,
sumavske maso recepty,
šumavske roštěnky ryže,
šumavské recepty,
recepty na hovězí,
šumavska roštěna,
sumavske hovezi nudlicky,
hovězí roštěná šumavská,
šumavská hovězí pečeně recept,
recepty hovězí,
šumavské maso recept,
šumavská hovězí roštěná,
sumavske roštěnky,
šumavské kuřecí nudličky,
hovězí maso jižní čechy
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
majoránka,
sádlo,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (19)