Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 646 kJ / 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 1,47 g |
| Vláknina | 12,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 187 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 27,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na bramborové šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnOJ
Moje poznámka
Vepřové plátky na bramborové šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnOJ
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 31 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně plátky recepty,
vepřové plátky s bramborem,
bramborová štáva,
vepřové plátky,
vepřové plátky na štávě,
bramborová šťáva příprava,
bramborová štáva recept,
veprovy platek s bramborem,
vepřové na šťávě,
vepřová pečeně recepty plátky,
vepřové plátky recept,
veprova pecene s bramborem,
vepřový plátek,
vepřová pečeně na štávě,
recepty vepřové plátky,
maso na štávě s bramborem,
vepřový plátek ve vlastní šťávě,
vepřové maso na šťávě,
vepřová pečeně plátky,
recept vepřová pečeně plátky
Suroviny:
plátek vepřový,
česnek,
sůl,
pepř,
masox,
brambory,
cibule,
olej,
směs zeleninová mražená
Komentáře (29)
bané,vypadá to velmi dobře a šťavnťoučce