Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 770 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,53 g |
| Tuky | 15,52 g |
| Vláknina | 5,45 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Moje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 18 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 23 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moje domácí tlačenka
bartonik před 4 minutami
Piškotový korpus
Michal19 před 1 hodinou
Masová paštika
Nanina před 2 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 11 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 13 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 13 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 14 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 14 hodinami
Tématické fráze:
gulas v pomalem hrnci,
pomalý hrnec guláš,
guláš pomalý hrnec,
gulášová polévka v pomalém hrnci,
dochucení guláše,
pomaly gulas,
kureci a veprovy gulas,
veprovy gulas v ph,
houbový guláš v pomalém hrnci,
recept na guláš v pomalém hrnci,
ochuceni guláše,
pomalý hrnec recepty,
vrprový guláš v pomalém hrnci,
vepřový guláš,
guláš z kližky v pomalém hrnci vynikajici,
vepřovy gulaš na divoko,
vhodne maso na guláš,
vepřové plátky v pomalém hrnci,
hrnec na guláš,
vepřový guláš-pomalý pomalý hrnec
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
sádlo,
koření gulášové,
koření čaraka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
vývar,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (6)
Koření Čaraka je vhodné především do staročeských jídel či na grilování plátků dobrého kuřecího nebo vepřového...
Houbové koření, které se používá k dochucení polévek, omáček, mas nebo i jen k ochucení vajíček. Lze přidat kamkoli. Nejlepší je přidávat těsně před dovařením nebo až do hotového jídla. Dlouhým vařením ztrácí aroma.
Složení: sůl 28%, cibule, kmín, kořenová zelenina, koriandr, pepř, žampiony, houbové aroma, neobsahuje přidaný glutamát
http://www.caje-koreni.cz/koreni/49-houbove-koreni...
http://www.koreni.biz/ko-en-/eshop/1-1-Koreni/0/5/...