Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,76 g |
| Tuky | 259,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 434 mg |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,35 g |
| Sacharidy | 7,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Moje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Nejnovější recepty
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 19 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 23 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno 4. 12. 2025 09:00:02
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno 4. 12. 2025 08:54:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicové cukroví z lisu na česnek
Diesel před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
be.amenity před 1 hodinou
Crostini gravlax - lososové minichlebíčky
be.amenity před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Janule25 před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Stefi.f před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 6 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 11 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 11 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 12 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
losos pstruhový,
zavináče ze pstruha,
pstruhovy losos,
pstruh filety recept,
losos s žampionovou omáčkou,
mail estragon.pl loc:cz,
závitek ze pstruha,
pstruh s omackou,
zavináče ze pstruhů,
recept na pstruha s omačkou,
tipy triky slaná kytka,
pstruzi zavitky,
recept na losos pstruhový,
losos pstrhový,
rybí file s žampionovou omáčkou,
závitky z pstuha,
jaké bylinky na pstruha,
recept na žampionovou omáčku,
pstruhový lososa,
zavináče z pstruha
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
smetana,
sýr uzený,
žampióny,
cibule šalotka,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
citron,
sůl,
česnek,
tymián,
kopr,
estragon,
majoránka,
pažitka
Komentáře (42)
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci