Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,01 g |
| Tuky | 13,95 g |
| Vláknina | 22,13 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 91,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Moje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 14 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 15 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 17 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 17 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 18 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 18 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
bulharská kapusta,
jak spařit kapustu,
recepty z kapusty,
jak upravit kapustu,
kapusta recept,
jídla z kapusty,
recepty s kapustou,
kapusta s brambory,
kapusta jako příloha,
bulharska kapusta recept,
spareni kapusty,
recepty na jídla z kapusty,
kapusta,
zadělávaná kapusta eintopf,
bulharská jídla,
recepty bulharska kapusta,
dietní jídlo z kapusty,
zadělávaná kapusta s uzeným masem,
bulharská jídla recepty
Suroviny:
maso vepřové,
kapusta,
brambory,
cibule,
olej,
sádlo,
mouka hladká,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (5)