Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,14 g |
Tuky | 27,66 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Moje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 55 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
špízy recepty,
masové recepty,
špízy v troubě,
masový špíz v troubě,
špízy,
špízy do trouby,
telecí špíz,
špízy recept,
recepty na špízy,
recepty špízy,
špíz v troubě,
recept na špízy,
marináda na špízy,
dijonský vepřový plátek,
telecí špízy,
minutková kuchyně recepty,
špízy vepřové,
veprova panenka marinada,
vepřový plátek na žampionech,
dobré masové recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
kotleta telecí,
cuketa,
žampióny,
hořčice dijonská,
česnek,
kopr,
sůl,
olej
Komentáře (10)
Třeba i proto mě to pořád tak baví
Jani, vařečkový řád bych také brala...
Děkuji za reakce i bodíky!!