Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 720 kJ / 1 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,85 g |
Tuky | 23,73 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 49,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Moje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 9 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 13 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky,
hovězí péro,
hovezi kostky recept,
hovězí kostky recepty,
hovězí pero recept,
hovězí péro recepty,
recept hovězí kostky,
hovězí maso péro,
hovězí fajitas,
hovězí podplecí,
hovězí maso - péro,
recept hovězí pero,
recept na hovezi kostky,
recepty z hovězího pera,
recepty hovězí maso,
hovězí fajitas recept,
hovězý guláš,
hovězí podplecí recept,
hovězí podplečí recepty,
hovězí kostky recepty ph
Suroviny:
přední hovězí,
hlíva ústřičná,
kapie červená,
cibule,
rajče naložené,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
paprika sušená pálivá,
koření fajitas
Komentáře (24)
Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).
taky jsem dělala kostky z krávy..ale takové fešácké..to tu nemamo
Jinak to vypadá dobře