Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 720 kJ / 1 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,85 g |
| Tuky | 23,73 g |
| Vláknina | 35,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 49,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Moje poznámka
Hovězí kostky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zm0Q
Nejnovější recepty
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 14 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 36 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 10 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 11 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 11 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 12 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky,
hovězí péro,
hovezi kostky recept,
hovězí kostky recepty,
hovězí pero recept,
hovězí péro recepty,
recept hovězí kostky,
hovězí maso péro,
hovězí fajitas,
hovězí podplecí,
hovězí maso - péro,
recept hovězí pero,
recept na hovezi kostky,
recepty z hovězího pera,
recepty hovězí maso,
hovězí fajitas recept,
hovězý guláš,
hovězí podplecí recept,
hovězí podplečí recepty,
hovězí kostky recepty ph
Suroviny:
přední hovězí,
hlíva ústřičná,
kapie červená,
cibule,
rajče naložené,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
paprika sušená pálivá,
koření fajitas
Komentáře (24)
Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).
taky jsem dělala kostky z krávy..ale takové fešácké..to tu nemamo
Jinak to vypadá dobře