Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Máte rádi šťavnaté marinované maso, ale klasické kombinace už se vám přejedly? Nebojte se sáhnout po něčem exotičtějším, připravte si krůtí plátky podle našeho receptu. V marinádě se snoubí pomerančová šťáva, česnek a bylinky jako je estragon, máta a rozmarýn.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 752 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,61 g |
Tuky | 31,86 g |
Vláknina | 2,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMY2
Moje poznámka
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMY2
Nejnovější recepty
Tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Přidáno před 3 hodinami
Směs fazolí a cizrny s kořenovou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Květákové listy s flíčky a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá omáčka se žampiony a špenátem s těstovinami Maccheroni al Ferretto
Přidáno před 6 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 7 hodinami
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
Kozlik6797 před 37 minutami
Maminčina jablečná buchta
MichalRaby před 1 hodinou
Mini chlebíčky s lučinovou pomazánkou a s uzeným lososem
Moanka před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýra a zakysanou smetanou
Moanka před 1 hodinou
Jogurtové muffiny
Hansenka před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
jana1974 před 2 hodinami
Ovocná buchta ze zakysané smetany
jirholu před 3 hodinami
Bábovka z kynutých buchet
Beruna před 5 hodinami
Zdravá grepová buchta
Rozzitta10 před 6 hodinami
Vepřové nudličky s pak choi
margotka53 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kruti platky,
přírodní krůtí plátek,
krůtí plátky recepty,
krůtí plátek,
krůtí plátky recept,
krůtí přírodní plátek,
krůtí plátek recept,
krůtí plátek přírodní,
prirodni kuřeci plátek,
recepty krůtí plátky,
přírodní kuřecí plátek se štavou,
prirodni platky,
recept na krůtí plátky,
recept krůtí plátky,
kuřecí plátky se štávou,
krůtí prsa přírodní,
přírodní krůtí prsa,
přírodní plátek,
vepřové plátky se stávou,
kruti platek recepty
Suroviny:
prsa krůtí,
mouka hladká,
vývar masový,
olej olivový,
šťáva pomerančová,
česnek sušený,
pepř mletý,
cukr třtinový,
rozmarýn sušený,
estragon,
kurkuma,
máta sušená,
sůl
Komentáře (34)
Jana Remkova:Alobal se použije nejen proto, aby maso nevychladlo, ale i z důvodu, aby se v něm rozložily všechny šťávy a bylo krásně šťavnaté.
morák = krůta (Prostějovsko a okolí)
Bibi, od někoho, kdo sype koření, které zrovna doma najde, po lžících, tvoje připomínka fakt sedí
Eli, promiň, tohle jsem prostě nemohla udržet, to muselo ven
A taky, Ladi, děkuju tvojí chuťové představivosti, protože toto množství koření maso pouze lehce ovoní, přetlouct ho skutečně nemůže, na to sílu nemá
Bibi, toho koření je na špičku nože, úplně to cítím
Eliz tobě uděluju normálně černý puntík