Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,63 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Moje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Nejnovější recepty
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 2 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 8 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 22 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 24 minutami
Jablečné koláče
Merylas před 1 hodinou
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 1 hodinou
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 1 hodinou
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Houska68 před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 2 hodinami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 4 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramboraky na zelnem listu,
jak sparit zelne listy,
mletý steak,
plné zelné listy,
mleté maso s rýží v zelném listu,
mlete maso v zelnem listu,
bramborák na zelném listu,
mlete maso v zelenem listu,
v zelném listu,
steak z mletého masa,
mlete hovezi vzelnem listu,
maso v zelenem listu recept,
mletý steak v troubě recepty,
mlety hovezi steak,
mleté maso v zelném listě nej,
jak spařit zelný list,
pokrm v zelném listu,
bramorák v zeném listu,
maso v zelnem listu,
hovězí maso v zelném listu
Suroviny:
listy zelné,
maso hovězí mleté,
žampióny,
slanina,
kůra citronová,
okurky sterilované,
pasta sardelová,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
cibule,
petrželka zelená,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (11)