Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený karfiol / květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X3z
Moje poznámka
Dušený karfiol / květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X3z
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Himalájské řezy
Přidáno před 17 hodinami
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:22:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné řezy naší babičky
Jan Nemec před 49 minutami
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Jan Nemec před 50 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jindrastec před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Macuna před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Stefi.f před 3 hodinami
Lahodná játrová omáčka
ok1cmj před 3 hodinami
Cuketový makovec
JanBinko před 4 hodinami
Pečený hruškový čaj
Recept24 před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
mazoret před 4 hodinami
Švestkový koláč s kyselou smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
duseny kvetak,
květák na kari,
květák dušený,
mražený květák,
murraya koenigii,
priloha kvetak mrkev,
recepty z květáku,
vegan recepty květák,
jak se vaří karfiol,
indická kuchyně recepty s obrázkem,
dušený květák recept,
dušený květák s mrkví,
květák jako příloha,
květákové recepty,
duseny kvetak s kurkumou,
recepty s květákem,
duseny kvetak brambor,
dušen mrkev s bramborem a masem,
květák mražený
Suroviny:
květák,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
semínka hořčičná,
kurkuma,
pepř mletý,
sůl,
voda
Komentáře (11)
@Teta Lena, ano aj tak to moze byt dobre, len mne by to deti nejedli, s tym ciernym korenim sa mi to zdalo akurat,ale samozrejme, kto ma rad chilli a zazvor,urcite treba vyskusat..miesto kari korenia-kari listky dat osmahnut po tom co vypukaju horcicne semienka.
Kari listky: http://www.sailusfood.com/wp-content/uploads/curry...
MURRAYA, CURRY LEAF, KARI LIST / a. CURRA LEAF TREE / f. LE MURRAYA / n. MURRAYA
- listy keře z čeledi routovitých "Murraya koenigii Spr." je v Indii a na Srí Lance součástí koření kari. Ke kořenění jsou nejvhodnější listy čerstvé, sušené ztrácejí poněkud vůni a palčivou ostrost. Rostlinu můžeme u nás pěstovat v květináčích a listy pak používat do indonéských a indických pokrmů.