

Pomazánka z vařeného vepřového jazyka
Suroviny
- 1 vepřový jazyk
- 1 menší cibule
- 1 tavený sýr
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce Perly máslové
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Vepřový jazyk uvaříme do měkka, oloupeme, nakrájíme na menší kousky a společně se všemi ostatními surovinami rozmixujeme do hladka.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pomazánka z vařeného vepřového jazyka
-
Jana Remkova:Já jsem koupila 4 jazyky s tím,že nakoupím ostatní maso a budu dělat domácí tlačenku,prejt a huspeninu a zatím jsem se k tomu nedostala,tak jazyky likviduju
-
Já jsem teď Jiřko dělala pomazánku z vařeného hovězího a uzeného masa. Přidala jsem 2 lžíce pomazánkového másla, lžičku hořčice, česnek, sůl, pepř, všechno vyšlehala a řeknu ti, kam se hrabe jakákoliv paštika. Vepřový jazyk jsem zatím zkoušela jen sporadicky. Mi moc chutná, Láďovi ne, ale koupím si ho