Čína alias švejžužu
Švejžužu je marinované kuřecí nebo vepřové maso, které je oblíbené svou chutí a rychlou přípravou. Podle našeho receptu si připravíme švejžužu z vepřového masa a podáváme s hranolky, nebo s rýží.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 416 kJ / 1 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,65 g |
| Tuky | 60,40 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 5,26 g |
| Sůl | 12,91 g |
| Sacharidy | 63,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na kostky.
Krok 2: Ostatní suroviny smícháme v misce, přidáme maso, promícháme a necháme alespoň přes noc uležet (čím déle, tím lépe).
Krok 3: Po odležení smažíme na pánvi v oleji přibližně 10 minut.
Krok 4: Podáváme s hranolky, rýží, nebo s brambory.
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína alias švejžužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQ1y
Moje poznámka
Čína alias švejžužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQ1y
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 21 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové švejžužu,
švejžužu-recept,
vepřové švejžužu-recept,
kuřecí švejžužu,
žvejžužu,
švej žu žu,
švejčužu,
kuře švejžužu,
švej žužu,
vepřove švejžužu recept,
švejk žužu,
švežužu,
swei zuzu,
šveižužu,
švejžužou,
švej-žu-žu,
svajzuzu,
žvej žužu,
švejšužu,
žvejžužu recept
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
solamyl,
koření kari,
paprika sušená pálivá,
maggi,
cukr,
sůl,
vejce,
cibule
Komentáře (11)