Krůtí ořez s mangoldem v rajčatové omáčce

cathleen Kuchařka: cathleen

Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

krůtí ořez
sůl
mletý pepř
mangold
plechovka krájených rajčat
2-4 stroužky česneku
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji rozvoníme drobně krájený česnek, vlijeme rajčata a varem zredukujeme. Přisypeme krájené mangoldové listy a povaříme do měkka. Během varu osolíme, opepříme, je-li třeba i přisladíme.

  2. Krůtí ořez osolíme, opepříme a také osmažíme na oleji na druhé pánvi, můžeme přidat též malý stroužek česneku. Na talíř urovnáme maso, rajčatový mangold a můžeme podávat třeba s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí ořez s mangoldem v rajčatové omáčce

Tématické fráze: orez plechovek krůtí ořez recepty tncz nova krůtí ořez recept na kruti orez krůtí prsíčka s mangoldem krůtí ořez recept