Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, z jedné strany restujeme a než otočíme na druhou stranu, tak každou kotletu zvlášť posypeme 1 lžičkou smíchané pálivé a sladké papriky.
Krok 2: Otočíme, restujeme druhou stranu, po dvou až třech minutách zalijeme šálkem vody, přiklopíme a necháme vydusit. Je-li maso měkké, voda vydušená, zbyde-li jen olej se sosem, tak je hotovo.
Krok 3: V půli času, asi po 15 minutách, můžeme obrátit. Příloha : opečené brambory, hranolky, americké brambory, můžeme vylepšit tatarkou, event.oblohou zeleninovou.
Zveřejněno 24. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Moje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na přírodní způsob,
certovske brambory,
kotleta s hranolkami,
kotlety s hranolkama,
čertovský makový dort,
kotlety se sosem,
kotleta s hranolkama,
čertovská omáčka recept,
čertovské maso,
kotlety,
kotleta recept,
vepřové kotlety se sosem,
kotleta se sosem,
kotleta s hranolky,
kotlety recept,
veprova kotleta se sosem,
kotlety s hranolkami,
čertovská omačka,
kotleta,
pálivé kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
voda,
rajče,
salát ledový,
paprika,
tatarská omáčka
Komentáře (8)
Jen jsem množství vody rozdělila, podlévala jsem průběžně a dělala kratší dobu, řekla bych tak 20 minut celkem - a maso bylo báječné.
Posílám ti nějaké obrázky a bodík, samozřejmě.