Bavorský závitek
Bavorský závitek je výjimečná specialita, která v sobě spojuje šťavnaté maso, voňavou náplň a bohatou omáčku. Tento tradiční recept inspirovaný bavorskou kuchyní vás okouzlí svou plností chutí a kombinací ingrediencí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,41 g |
| Tuky | 130,17 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 678 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 61,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Moje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 11 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš uherského grófa
PavelSt před 50 minutami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 7 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 7 hodinami
Květákové placičky
Valis před 8 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 9 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 10 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 11 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
bavorský vepřový závitek,
hovězí závitek,
bavorske zavitky,
závitky,
hovězí závitky,
závitek,
recepty hovězí,
bavorský plátek,
závitky z hovězího masa,
bavorský závitok,
hovězí závitky s rýží,
hovězí závitky recept,
bavorkský zavitek,
závitek z hovězího masa,
bavorský hovězí plátek,
bavorské recepty,
zavitek recept,
bavorské roštěnky,
hovězí závitek s křenem,
recepty hovězí závitky
Suroviny:
roštěná hovězí,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
brambory,
okurky sterilované,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Do šťávy dávám místo mouky víc cibule, jen ji potom mixuju nebo propasíruju, aby muž neremcal. Brambory tam sní, ani to nepozná, když je trochu rozšmelcuju.
Na řezu krásné a ta dřevorubecká porce, to je paráda.