Daňčí maso na kořenové zelenině
Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa. Umožní vám to recept na daňčí maso na kořenové zelenině.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 298 kJ / 1 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,39 g |
Tuky | 95,17 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,14 g |
Sacharidy | 30,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Daňčí maso na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5nX
Moje poznámka
Daňčí maso na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5nX
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 40 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 59 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty z dančího masa,
dančí ragů,
dańčí žebra recept,
daňčí žebra,
dančí,
příprava dančího masa,
pečené dančí maso,
danči recepty,
dančí plec recepty,
recept na danči,
daněk na zelenině,
recept na dančí žebra,
recepty na dančí žebra,
dančí plec,
pečená dančí žebra,
cena dančího masa,
dančí maso cena,
recepty danci,
pečená dančí žebra recept,
maso na kořenové zelenině
Suroviny:
maso dančí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
slanina,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
pepř,
sádlo,
víno červené,
marmeláda brusinková,
šťáva citronová
Komentáře (15)
Super fotečka,moc děkuji za přidání.Hned je recept o hodně atraktivnější
Já zase nikdy nedělala zajíce bez odstranění toho kloubního tuku/nemám na to odvahu/ naučila mně to tchýně a to byla opravdu dobrá kuchařka ,to já jsem jenom učeň, i to špatný.
Ten jalovec jsem chtěla dokoupit,ale zapomněla jsem a asi to nějak nevadilo.Mimochodem to červené víno je výborné k tomu-už taky nezbylo
Myslím,že to chtělo udělat rubriku zvěřina do diskuze a né tady pod recept s daňkem
Jinak nevím proč jsou přidaný u receptu podobný recepty??To tam musí být podobný za každou cenu????Srnka - daněk to je jedno???
Já vím,že je to zvěřina,ale přeci jen takto si myslím by to nemělo být!!!