Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 487 kJ / 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,11 g |
| Tuky | 60,56 g |
| Vláknina | 6,31 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,77 g |
| Sacharidy | 49,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troše másla opražíme 1/3 z nastrouhaného množství bagety, zalijeme horkou vodou (vývarem), dáme bujon, (při použití vývaru se už nedává), prolisujeme česnek, pokud máme hodně silný, nemusí ho být tolik a dosypeme zbytek bagety, chvilku necháme nasáknout a pak rozmixujeme.
Krok 2: Za stálého míchání vlijeme smetanu, osolíme a opepříme, necháme projít varem, ale pozor, smetana má tendenci pěnit, tak ať vám nevyletí pěna po kuchyni.
Krok 3: Pokud je česnek moc cítit, dáme trochu másla či smetany, tím trochu srazíme chuť, podáváme horkou, nejlépe v chlebu.
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová česnečka (knoblauchsuppe)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mM2G
Moje poznámka
Krémová česnečka (knoblauchsuppe)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mM2G
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 33 minutami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 10 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 13 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 13 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
krémová česnečka,
rakouska cesnecka,
smetanová česnečka,
rakouská krémová česneková polévka,
krémová česnečka z pečeného česneku,
česnečka kremova,
rakouská krémová česnečka,
česnečka v chlebu,
krémová cesnecka rakouska,
rakouská česnéková krémová polévka,
krémová česnečka jako v rakousku,
smetanova cesnecka recept,
krémová česnečka se slaninou,
babiččina krémová česnečka,
krémová česnečka v chlebu,
česnečka smetanová,
česneková polévka bílá kremova,
rakouska kremova cesnecka,
česnečka po rakousku,
kremova cesnecka recept
Suroviny:
voda,
bujón,
česnek,
smetana,
bageta,
sůl,
pepř,
mouka,
mouka hladká,
máslo,
slanina
Komentáře (16)
1) použil jsem bylinkový bujón a nemělo to žádnou chuť, tak jsem to rychle dochutil telecím vývarem!
2) podával jsem k tomu nastrouhaný uzený sýr
3) osmahl jsem slaninu a přidal ji do polévky.
Výsledek - SUPER ;) určitě zopakujeme