Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 653 kJ / 1 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,88 g |
Tuky | 109,71 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 7,91 g |
Sůl | 19,60 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Moje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 28 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 28 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 39 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 3 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 16 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
kapusta s vepřovým masem,
vepřové s kapustou,
vepřové maso s kapustou,
vepřová plec s kapustou,
recepty z kapusty,
vepřová plec v pomalém hrnci,
kapusta s vepřovým,
kuřecí maso v kapustě,
recepty kapusta,
kapusta s masem,
pomaly hrnec recepty,
vepřové maso recepty,
recepty z vepřového masa,
dušená kapusta v pomalém hrnci,
plec v kapustě,
recept kapusta,
krůtí maso v kapustě,
kapusta recept,
maso s kapustou
Suroviny:
plec vepřová,
kapusta,
slanina,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Brigit: Právě že jak budeš dělat v PH tak v té kuchyni nemusíš "šaškovat" vůbec