Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 33,22 g |
| Vláknina | 0,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Moje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
ws struhadlo,
struhadlo ws,
moravský vrabec recept,
kde si dělá vrabec hnízdo,
hnízda pro drůbež,
dabelsky platek,
jak dlouho vařit italské těstoviny hnízda,
video recepty moravský vrabec,
moravský vrabec s rýží,
struhadlo od ws,
kotlety kuskus,
ws kráječ,
vrabcak hnízda,
bramborové vrabci hnizdo,
vrabec si dělá hnízdo,
vrabec a hnízda,
kde si dělá vrabec hnízdo?,
kuřeci hnizdo na oběd jako pokrm,
vrbci z hnízda,
salat s ws krajecem
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
hořčice dijonská,
pasta chilli,
pepř,
sůl,
česnek,
jíška světlá instantní,
víno bílé,
mouka polohrubá,
křen
Komentáře (8)