Suroviny
Porce: 4 bagety
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 521 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,93 g |
Tuky | 40,74 g |
Vláknina | 27,13 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 6,92 g |
Sůl | 17,25 g |
Sacharidy | 452,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavé pečivo se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jAZ
Moje poznámka
Tmavé pečivo se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jAZ
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 11 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 12 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 6 minutami
Jahodové muffins
kahus308 před 19 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 46 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 10 hodinami
Tématické fráze:
tmavé rohliky,
tmavá bageta recept,
tmavé bagety,
tmavé pečivo z domácí pekárny,
domácí tmavé rohlíky,
tmavé rohlíky recept,
tmavé pečivo-recepty,
domácí tmavé bagety,
tmavé bagety recept,
tmavé domácí bagety,
recept na tmavé bagety,
recept na tmave rohliky,
domácí tmavá bageta,
tmavé pečivo domácí pekarna,
domácí pekárna tmavé pečivo,
tmave domácí rohlíky,
recept na tmavé domácí rohlíky,
tmavé bagety - recept,
tmavépečivo,
pečivo z domácí pekárny
Suroviny:
voda,
melta,
cukr,
droždí,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
olej olivový,
sůl,
sýr strouhaný,
semínka lněná,
vejce
Komentáře (18)
Vaří a peče se velice dobře, když ti to domácí jedlíci pochválí, viď? Přeju ti, ať se ti dál tak daří a pořád tě to tak baví