Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 975 kJ / 2 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,80 g |
Tuky | 36,25 g |
Vláknina | 30,95 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,15 g |
Sacharidy | 428,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin voňavý kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ4z
Moje poznámka
Babiččin voňavý kmínový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ4z
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 5 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 28 minutami
Domácí kečup
Mistrova před 1 hodinou
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 4 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 7 hodinami
Tématické fráze:
babiččin chleb,
babiččin chléba,
babiččin domácí chléb,
babiččin domácí chleba,
kmínový chleb,
nejlepší recept na chleba z domácí pekárny-vyzkoušený,
babicin chleba,
babičin chleb,
babiććiny recepty chleba,
babičin domácí chléb,
babiččiny recepty na chleba,
domácí kmínový chléb do trouby,
voňavý chléb,
babiččiny recepty domácí chléb,
babicciny recepty na chleb,
babicin domaci chleba,
babiččiny recepty chleba v pekárně,
babiččin domácí chleb recept,
rychlý chléb pečený v troubě,
recept na kmínový chléb
Suroviny:
kefír,
voda,
olej,
kmín celý,
sůl,
cukr,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
droždí
Komentáře (66)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
jsem v pekárně (1,5 h) a pak upekla v el. troubě (10 min. na max., pak 30 min.
na 190 st.) a potřela vodou.
Náhodou objevený recept, ale opravdu moc dobrý
Jen se chci zeptat (pro ostatní, co by chtěli taky zkusit v troubě), neupravovalas recept ani trošku? Třeba tekutin jsi dala stejně, jako je v receptu? Díky
Kdyby vám při kynutí moc lezl ven, musela byste ho z pekárny vytáhnout a upéct v troubě.
Předpokládám, že pokud má někdo digitální váhu, dá na ni (tak, jako já) formu z pečky a vše do ní odváží najednou, naráz (s použitím vynulování).
Doufám, že se ti recept podaří a chleba bude chutnat
Já mám na pekárně program 1-základní bílý a trvá přes 3 hodiny a pak mám program 5-rychlý základní a ten je na 1 hod 20min.
A ještě jakou mám nastavit váhu???
Děkuji moc
Doufám, že bude chutnat
Doufam, ze se podari a bude chutnat