Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,25 g |
Tuky | 138,18 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 655 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 4,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ4D
Moje poznámka
Rybí roládky na jehle s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ4D
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 18 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 21 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 22 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 37 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 50 minutami
Grilované krevety
Hombr před 1 hodinou
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 3 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 10 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 12 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 12 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 13 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
rybí roládky,
roládky z ryb recept,
recepty mořský vlk,
o je to jehle,
rybí recepty,
rybi rolada,
rolady z ryb,
recepty roládky z candáta,
recept candát na jehle,
rybí filety na bylinkovém másle,
roladka candat
Suroviny:
pangasius,
okurka salátová,
bobkový list,
máslo,
citron,
petrželka,
pažitka,
česnek,
sůl,
máslo,
olej olivový
Komentáře (16)
žádné pauzírování..jen klidný a odpočinkový spánek
Tu hroznou hrubku jsem opravila...
vseumel: Prosím, napiš, co bys změnila - pro inspiraci mně i ostatním...
Jinak cuketu jsem měla doma taky a uvažovala jsem o ní, ale pak jsem se rozhodla vyzkoušet tu okurku...někde jsem to četla - a je dobrá, šťavnatá
inak