Postup přípravy
Krok 1: Játra nakrájíme na tenčí plátky a obalíme v klasickém trojobalu, s tím rozdílem, že vejce rozšleháme se solí a pepřem.
Krok 2: Smažíme jako klasické řízky, podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.
Zveřejněno 16. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
Moje poznámka
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
brtna před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
řízky z jater,
jatrovy rizek,
vepřová játra jako řízek,
řízky z vepřových jater,
hovězí játra jako řízek,
játra na řízek,
játra jako řízek,
rizek z jater,
řízky z játry,
smazene jatrove rizky,
řízek z vepřových játer,
řizek z jatry,
vepřová játra na řízek,
řízky z kuřecích jater,
vepřova jatra řizek,
kuřecí játra jako řízek,
játra řízky,
krůtí játra jako řízek,
řízky z krutích jater,
rizky z hovezich jater
Suroviny:
játra,
vejce,
mouka,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (11)