Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinované brambory se špenátem a mletým masem, domácí dresing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4X
Moje poznámka
Gratinované brambory se špenátem a mletým masem, domácí dresing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4X
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
veronikatun před 1 hodinou
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 1 hodinou
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 2 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 2 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 3 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 3 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 3 hodinami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
francouzský dresing,
francouzský dresing recept,
francouzky dresing,
francouzký dresing recept,
francouský dresink recept,
francousky dresing,
zapečené brambory s mletým masem a spenatem,
dresing na maso,
recept na francouzský dresing,
domaci dresinky,
francouzské brambory se spenatem,
gratinové brambory,
francouzký dresing jak udělat,
recept na francouzký dresing,
dresing francouzký,
jak udělat dresing,
dresing francouzský,
brambory se špenátem a mletým masem,
dresing k bramborum,
brambory s mletym masem a spenatem
Suroviny:
brambory,
špenát,
mléko,
maso mleté,
sýr,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
bazalka čerstvá
Komentáře (7)