Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: 4 plátky krkovice naklepeme a naložíme do následující směsi: 2 vejce, 1 lžička bramborové moučky, 2 lžičky kari koření, 1 lžíce polévkového koření, 4 stroužky utřeného česneku, 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžíce majoránky, sůl.
Krok 2: V této směsi naložené a přiklopené maso necháme odležet v chladničce 2-3 dny. Obracíme aby neosychalo. V čas potřeby vložíme do rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Příloha opékané brambory, hranolky.
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Moje poznámka
Maso staré Blažkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j23P
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 8 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 9 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 9 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 10 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 12 hodinami
Tématické fráze:
stare recepty,
staré recepty z vepřového masa,
stare zapomenute recepty,
krkovička staré blažkové,
stará vejce,
stará vejce,
maso z kozla,
staré dobré recepty,
recepy vepřové maso,
vepřové maso recepy,
recept stará blašková,
chut stareho masa,
staré vejce,
recepty stare,
nalozit maso s vajickem,
jak naložit kozla,
stará blažková-recept,
starerecepty,
vepřová krkovice staré blažkové,
stare masove recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
moučka bramborová,
koření kari,
koření polévkové,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka
Komentáře (11)
Nevím, nechtělo by to příště uvést autora? Připadalo by mi to maximálně fér