Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 701 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,87 g |
| Tuky | 7,32 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 479 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 34,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu rozpálíme olej, osmahneme cibulku do zlatova až skoro do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, sladkou papriku, kmín, trochu osmahneme, podlijeme troškou vody a na středním plameni dusíme 10 minut pod pokličkou.
Krok 3: Poté přidáme 2 litry vody, mrkev, brambory, petrželku, osolíme a necháme přivést k varu. Poté ztlumíme na menši plamen a vaříme 1 hodinu a půl až 2 hodiny.
Zveřejněno 1. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Moje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 1 hodinou
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 4 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 4 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 6 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červená polévka s pohankou
Bretik před 19 minutami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 1 hodinou
České buchty
abigail.horynova před 1 hodinou
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 1 hodinou
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 2 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 2 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 6 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 6 hodinami
Tématické fráze:
gulášová polévka z hovězího,
gulášova polévka recept-vareni.cz,
luxusní gulášová polévka,
gulášová polévka z hovězího masa,
gulášová s hovězím,
gulášová polévka s hovězím masem,
jaké maso na gulášovou polévku,
golášová polévka,
gulsova polevka,
gulášová polévka s mrkví,
gulašová polévka příprava,
jaké hovězí na gulášovou polévku,
hovězí polévka s bramborem,
gulášová polévka,
polévka hovězí s bramborem,
polévka gulášová,
gulasova polievka top,
golášová hovězí,
gulášová polévka z hovězího masa tpo,
luxusní gulášová polévka z hovězího
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
brambory,
mrkev,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (13)
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.