Bramborové noky s pažitkou
Tyto bramborové noky jsou chutnou a jednoduchou přílohou k dobrému masu. Trochu pažitky jim dodá neobvyklou, lehce cibulovou chuť. Jsou vděčnou přílohou a použít je můžete všude tam, kde byste servírovali plátky bramborových knedlíků.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 535 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,55 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 221,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové noky s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMvG
Moje poznámka
Bramborové noky s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMvG
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 3 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborové noky,
bramborové noky jako příloha,
vídeňské bramborové noky,
bramborové noky recept,
vídeňský bramborový nok,
noky z bramboroveho testa,
nejlepší bramborové noky,
bramborove n,
bramborovy noky,
bramborové noky z prášku,
k čemu bramborové noky,
recept na bramborové noky,
bramborovo krupicové noky,
bramborové noky z hladké mouky,
bramboroví noky z hladké mouky,
noky z bramboroveho testa v prasku,
pečená brambora,
bramborové nocky,
noky z bramborové kaše,
bramborove noky videnske
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
sůl,
pažitka
Komentáře (15)
jo a jednu vychytávku - hotové těsto nechám propařit na pařáku cca 10 min. Noky jsou nadýchanější a dřív uvařené - to jsem slyšela v nějakém pořadu, fakt nevím kde, ale funguje to
100 bodů mňam. Manželovi stačej jen noky s osmaženou cibulkou a je v sedmým nebi, ovšem i červené zelí,to už je 8.nebe