Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,91 g |
| Tuky | 86,77 g |
| Vláknina | 6,04 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 966 mg |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 21,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Moje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 6 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 6 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 2 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 3 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 3 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 3 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 4 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 4 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 6 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 6 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí v papináku,
hovězí zadní v papiňáku,
hovězí plátek na smetaně,
hovězí maso v papiňáku,
hovězí plátky,
plátky na smetaně,
recepty hovezi v papinaku,
hovězí na celeru,
hovezi papinak,
hovězí plátek s hranolkami,
brambory v papiňáku bez vody hovezi,
hovezi platky s hranolky,
hovezi s celerem v papinaku,
vaření hovězího masa v papiňáku,
hovězí z papiňáku,
zadní hovězí v papiňáku,
papinak hovězí,
vaříme v papináku,
hovězí maso na celeru,
hovezi platky s hranolkama
Suroviny:
maso hovězí,
bůček,
olej,
cibule,
celer,
celer,
bujón hovězí,
smetana ke šlehání,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (18)
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňák
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocity
krásné Ančí
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice
Děkuji za komentíky i bodíky