Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,91 g |
Tuky | 86,77 g |
Vláknina | 6,04 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 21,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Moje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 18 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 19 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 47 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 53 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 54 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 1 hodinou
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí v papináku,
hovězí zadní v papiňáku,
hovězí plátek na smetaně,
hovězí maso v papiňáku,
hovězí plátky,
plátky na smetaně,
recepty hovezi v papinaku,
hovězí na celeru,
hovezi papinak,
hovězí plátek s hranolkami,
brambory v papiňáku bez vody hovezi,
hovezi platky s hranolky,
hovezi s celerem v papinaku,
vaření hovězího masa v papiňáku,
hovězí z papiňáku,
zadní hovězí v papiňáku,
papinak hovězí,
vaříme v papináku,
hovězí maso na celeru,
hovezi platky s hranolkama
Suroviny:
maso hovězí,
bůček,
olej,
cibule,
celer,
celer,
bujón hovězí,
smetana ke šlehání,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (18)
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňák
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocity
krásné Ančí
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice
Děkuji za komentíky i bodíky